WeStudioU

smart studio för snygg webb-tv i centrala Stockholm

Se studions paketpriser

WeStudioU är vår flerkamerastudio i centrala Stockholm. Perfekt för snabba och kostnadseffektiva webbtv-produktioner. Allting mixas live och kan naturligtvis streamas direkt på internet liksom till slutna intranät. Vi kan klippa och leverera färdiga inspelningar inom några minuter efter att kamerorna slås av.

Vi fixar på kort varsel allt från ett spännande webbinar till ett mysigt soffsamtal med gäster via Skype. Under hösten 2015 erbjuder vi grundpaketen Enkel (från 2 500 kr) och Avancerad (från 5 000 kr). Jämför priser och möjligheterna med våra Studiopaket.

Bläddra ner till:

Exempel

några av våra studioproduktioner

 

Vinnova utlyser

Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, anordnar ofta livesända seminarier i samband med nya utlysningar. Men utlysningen “Innovationer för ett hållbart samhälle: miljö och transport 2016” ville dom i stället presentera genom ett par korta informationsfilmer. Vi riggade snabbt ett chromakey-upplägg där Rein Jüriado fick agera i sina bilder. Enkelt och kostnadseffektivt.

Brand Pics skapar Stories

Brand Pics är världens enda varumärkesspel där ledningsgrupp och medarbetare med hjälp av bilder och ord skapar ett starkt och tydligt varumärke. Kaj Runelund som skapat spelet ville använda rörligt för att beskriva hur man gör och vad Brand Pics gjort för varumärkesansvariga. Så vi spelade in några demonstrationer och användarintervjuer. Plus en helt misslyckad teaser.

Valideringsforum beskriver

Nordiskt Valideringsforum AB är en unik plattform för kvalitetssäkring av lärande. Dom bad oss om hjälp med att snabbt producera ett par korta filmer. Vi plockade några bakgrundsillustrationer från deras webbplats. Sen klev Sigge och Anna Karin framför kamerorna och powerpointade. I princip en repetition och sen tagning rätt av (“live on tape”). Totalt två timmar från studioentré till laddat på YouTube.

Studio Hockeyettan bara kör

Veckomagasin, med gäster och inslag. Se tex hela programmet den 18 september 2015, eller ett annat med gäster via Skype och mobil.

Blank Spot Project lanserar

Ett heldags pressevent 12 februari 2015. Lanseringen av deras crowdfundingkampanj på FundedByMe. Massor av gäster i studion och medverkan via Skype från fyra journalister på olika platser i världen.

Di Leva - Live i vardagsrummet

Nittio minuter pay-per-view konsert den 16 april 2015. Thomas Di Leva, ackompanjerad av Anders Lundström. Patrik Isaksson medverkade också som hemligt gästartist.

Demo av presotrix

Den 6 februari 2015 genomförde vi det andra livetestet i studion. Denna gång för att demonstrera hur man kreativt kan mixa in powerpoints med hjälp av chroma key.

Demo av chroma key

Vårt första livetest i den nästan färdigbyggda studion gjorde vi den 5 februari 2015. Vi lekte då med chroma key, testade vinklar och jämförde med en liknande (nåja) produktion fem år tidigare.

Senaste tekniken

massor av utrustning på plats

 

N

HD-kameror

fasta, rörliga/PTZ,
och jib/kranarm

N

Smart TV

ppt, preview, output,
multiview

N

Green screen

effekter med
chroma key

N

In-ear

programledaren
hör producenten

N

Trådlösa mikrofonset

earset, headset,
slips

Skype

extern medverkan
med ljud o bild

N

Tross

för vepor,
lampor, mm

N

Intercom

för flexibel
produktion

N

Kablade mikrofoner

intervjuer, tal
sång

N

Telefon

extern medverkan
med röst

N

Studiomöbler

soffa, bar/bord,
stolar, bord, mm

N

Draperier

svart, vit
ta med egen

N

Ljudmixer

18 kanaler med
komplett ljudkontroll

N

PA-ljud

för scen och
publik

N

Studioklocka

håll reda
på tiden ;)

Intresserad?

det är lätt att pröva :)
Kontakta oss