Smart webbsända event

WestreamUs unika ambitionsnivå är att alltid maximera arrangemangets nytta genom en snygg, levande och engagerande livesänd webbt-lösning.

Numera kan vem som helst göra video med en kamera eller mobiltelfon. Det är likaså lätt att sätta upp en webbkamera, koppla den till en dator och streama den live på internet. Naturligtvis är det ofta värdefullt att bara se en bild på den som pratar. Liksom att kanske få en skymt av eventuella föreläsningsbilder.

Innehåll

Scenen är inte allt

Hur ofta sitter du med blicken stint riktad mot ett enda ställe under hela mötet? Det händer mycket såväl i lokalen, som på webben. Någon i publiken ställer en fråga, fokus flyttas till en bild som föreläsaren visar, man tar en paus, tittare chattar och kommentarerna flödar. Alltså måste man förmedla mer än bara det som sker på scen.

Vi har det som behövs

Vi kommer till er med all utrustning i en kompakt box eller några väskor. Inom mindre än en timme är allt klart för inspelninge och ni kan till och med vara live på webben. Kan det bli enklare för dig?

Med hjälp av våra tjänster blir det enkelt för dig att till en låg kostnad utöka i princip vilket möte som helst med livesändning.  I realtid mixar vi ihop flera bildkällor (scen, publik, webben) med grafik, animationer och eventuellt förinspelat videomaterial. Men innan dess har vi tillsammans med uppdragsgivaren gått igenom upplägget utifrån vår kvalitetssäkrade arbetsmetod.

Hur det rent praktiskt går till berättar vi gärna mer om. Liksom att svara på frågor om alltifrån ekonomiska fördelar med liveproduktioner och livestreamad webbtv, till lämpliga lösningar för unika behov. Kontakta oss direkt.

Se sånt vi gjort

Vi har sedan start varit med i hundratals produktioner. Du kan kolla klipp från dessa i vår Showflow, vår exempelsida hos Vimeo, på YouTube, eller där våra uppdragsgivare lagt sina filmer. De senare hittar du via länkar här på Westreamu.se eller i anslutning till klippen. På vår case-sida beskriver vi i mer detalj hur några av uppdragen genomförts.

Se hur vi gör

Vi delar mer än gärna med oss om hur vi gör när vi producerar. Du hittar i vår blogg tips om alltifrån förarbetet till efterproduktionen. I vår produmentär kan du se en snabb sammanfattning om ett vanligt upplägg.

Titta gärna på en annan kort film från vårt håll, det vill säga “bakom publiken” från en av våra tillgängliga (och därmed mer komplicerade) sändningar. Då handlade det om en prisutdelningseftermiddag med textning, teckenspråk och syntolkning för Post och Telestyrelsen (PTS).