Om

Bild: en späd planta i ett par kupade händerWestreamU hjälper företag, myndigheter och organisationer att snabbt skapa smart videodokumentation i form av snygg, levande och engagerande liveproducerad webb-tv till ett tillgängligt pris. Inspelning med omedelbar leverans ingår alltid.

Vid seminarier och konferenser rycker våra medarbetare ut till uppdragsgivare som vill livestreama och videodokumentera hela eller delar av sina event. I centrala Stockholm har vi dessutom en fullt utrustad flerkamerastudio för intervjuer, webbinarier, soffsamtal, utbildningsfilmer, med mera.

Allt redigeras, mixas och kan sändas direkt. Produktionerna spelas också in för att möjliggöra snabb publicering, redigering och arkivering. Vi utnyttjar den senaste tekniken för en kostnadseffektiv produktion av webb-tv.

Alla som vill livesända på ett proffsigt sätt skall ha råd med våra tjänster.

Fröet till vårt unika koncept sattes 2009. Sedan sedan dess har det som bara var en idé växt till ett brett urval av möjligheter för små och medelstora behov.  Riktigt stora evenemang, i högsta broadcast-kvalité, är inte vår bag. Vi siktar i stället på att göra det möjligt för alla med begränsad budget att göra video med bra kvalité.

Westreamu AB bolagiserades formellt våren 2010 av grundaren Richard Gatarski, med hjälp och medverkan från videoproducenten Henrik Gatarski. I januari 2013 anställdes Karl Danielsson som första medarbetare. Uppdragen utförs tillsammans med ett nätverk av leverantörer, frilansande specialister och kunniga entusiaster. Läs gärna mer om våra medarbetare.