Våra konkurrenter, eller branschkollegor

WestreamU är naturligtvis inte det enda produktionsbolaget som kan göra live webb-tv. Vi har många kollegor i branschen, alltifrån stora internationella aktörer till verksamheter som bedrivs av en enda person. Naturligtvis finns också möjligheten att göra allt själv.

PR-byrån Westander har valt att lista sina konkurrenter för att hjälpa sina (potentiella) kunder i det viktiga valet av byrå. Av samma skäl tycker vi det är klokt att kontakta fler producenter av live videoproduktion för att få en bred uppfattning om möjligheter och kostnader.

Därför listar vi här några kollegor i branschen, eller konkurenter som en del säger. Det finns oss veterligen ännu ingen svensk branschförening, och vår ambition är inte att ställa samman en komplett/opartisk lista. I stället radar vi upp dem vi känner till eller bara hört talas om. En del fokuserar som vi på själva produktionen, andra lägger tyngdvikten på lösningar när kunden producerar själv. Har du tips på fler leverantörer är vi tacksamma om du hör av dig så att listan blir mer komplett.

Uppdaterad: 2019-12-17