Emilia Larsson

Emilia Larsson

Producent, fotograf

Livesänt sedan 2017

Emilia fick upp ögonen för medier några år efter gymnasiet. Det innebar universitetsstudier i Medie-och kommunikationsvetenskap, samt en examen som TV-produktionsspecialist på GTV i Gamleby. Som praktikant och frilans har hon arbetat hos bland andra Baluba, Meter Television, LD Sweden och Alaska Film & TV. Några av de produktioner Emilia medverkat i Let’s Dance, Det stora tårtslaget, och Stockholmspolisen.

Emilia Larsson@WestreamU.se
+4673-8442893

Emma Juric

Emma Juric

Fotograf, liveproducent

Livesänt sedan 2014

Emma har studerat tv-produktion sedan gymnasiet och är utbildad livesändningsspecialist efter att ha gått på Xenters yrkeshögskola. Under praktik och som frilans har hon haft uppdrag på produktioner såsom Hela Sverige Bakar, Bytt är Bytt, Love Island, Paradise Hotel och Big Brother. Emma har jobbat hos oss på WestreamU sedan hennes tid på gymnasiet. .

Emma.Juric@WestreamU.se
+4673-9659302

Henrik Gatarski

Henrik Gatarski

Senior fotograf

Livesänt sedan 2009

Jag halkade in i videobranschen i mitten av åttiotalet, började på GSP film (STOPP idag) sen till Video Sweden (TV House) för att 1989 börja som inhouseproducent på ITT Flygt. Därefter startade jag det egna produktionsbolaget Videosolutions. Har lärt mig den långa vägen, trial and error. Varit inblandad i hundratals projekt där kreativa idéer och lösningar lett fram till framgång för uppdragsgivarna.

Henrik.Gatarski@WestreamU.se
4670-7966613

Karl Danielsson

Karl Danielsson

Tjänstledig (ibland inhopp som liveproducent)

Livesänt sedan 2012

Under min tid på WestreamU har jag projektlett och producerat över 200 webbsändningar och mindre reportagefilmer. Jag har ett mycket stort intresse för ishockey. Vid sidan av min roll som producent på WestreamU är jag också med i ledarstaben (videocoach) för Damkronorna.

Utöver min passion för bacon så spelar jag golf, en sport jag hopplöst har försökt att bemästra i snart 20 år.  Lirar även en riklig mängd tv-spel och anser mig vara i Sverige-toppen på NHL12.

Karl.Danielsson@WestreamU.se
+4676-8844733

Milton Bäckman Gatarski

Milton Bäckman Gatarski

Fotograf, bildproducent

Livesänt sedan 2011

Milton har en gymnasiexamen inom teknikprogrammet och frilansar i vissa produktioner. Till vardags arbetar han som RMA/Servicemanager på Webhallen Sverige AB.

Milton.Gatarski@WestreamU.se

Pehr Arte

Pehr Arte

Liveproducent, fotograf

Livesänt sedan 2014

Pehr Arte är en mycket erfaren filmproducent och regissör. Han har genom åren skapat många dokumentärer, konstnärliga arbeten, reklamfilmer och företagspresentationer. Pehr har arbetar också som skådespelare och statist. När det gäller film och video är han huvudsakligen verksam i det egna produktionsbolaget Seven Frames Production AB.

Pehr.Arte@WestreamU.se
+4670-6996784
Sevenframes.se

Richard Gatarski

Richard Gatarski

Affärsutvecklare, senior projektledare

Livesänt sedan 2009

När det gäller video började Richard  i slutet av 1990-talet med att redigera och i viss mån producera enklare filmer. Senare kom han att aktivt att sprida och utveckla möjligheterna med vad som då kallades “multimedia”, “desk top video productions” och naturligtvis “webb-tv”. När tekniken med mjukvarubaserad liveproduktion tog fart var steget inte långt till att 2009 börja livesända olika event på webben.

Richard är ekonomie doktor och har i snart 30 år forskat och missionerat om informationsteknikens möjligheter och påverkan på samhället.

Richard.Gatarski@WestreamU.se
+4670-8802627

Robin Friberg

Robin Friberg

Junior liveproducent, fotograf

Livesänt sedan 2020

Robin har ett stort intresse för medieproduktion, grafisk formgivning, marknadsföring och företagande. Han har under många år arrangerat kulturprojekt som omfattar musikevent, teater, standup, street art, podcasts, med mera. Exempel på Robins olika projekt är Pass & Pesetas Podcast, Major Vibez Soundsystem och Stinger Comedy. Han är också med och driver en musikstudio i Rågsved som leder till nya produktioner, exempelvis att spela in videofilmade DJ-set.

Robin har studerat Filmvetenskap, Medie- och kommunikationsvetenskap, samt Kultur- och Entreprenörskap.

Robin.Friberg@WestreamU.se
+4673-5807815

Saga Glauser

Saga Glauser

Junior liveproducent, fotograf

Livesänt sedan 2011

Efter att ha gått ut naturlinjen på gymnasiet har jag läst kurser i pedagogik och filmvetenskap på Stockholms universitet, samt haft varierande jobb inom försäljning, marknadsundersökning och TV-produktion.

I flera år har jag jobbat på WestreamU vid olika produktioner, och under 2014 har jag även varit klippassistent på Baluba och UR. Jag har ett stort intresse för rörliga bilder och på fritiden tycker jag om att skapa och uttrycka mig kreativt, bl.a. genom eget “oberoende lågbudgetfilmande”.

Vintern 2014 avslutade jag min 1,5-åriga yrkesutbildning till redigerare/filmklippare på Medieinstitutet och jag hoppas att dessa kunskaper kan komma väl till pass i WestreamU:s produktioner framöver.

Saga.Glauser@WestreamU.se

Stefan Lundaahl

Stefan Lundaahl

Senior fotograf, liveproducent

Livesänt sedan 2013

Stefan Lundaahl är rutinerad kameraman, filmskapare, stillbildsfotograf, musikproducent samt skådespelare. Bland hans uppdrag som filmskapare hittar vi ett antal musikvideor, infomercials, showcase/trailers/teasers av events och reklamfilmer.

Bland hans uppdrag som stillbildsfotograf hittar vi en mängd porträtt, mode, produktfotografering för kläder, heminredning samt barnvagnar. Som musikproducent har han två fullängdsalbum under artistnamnet Omnimotion samt medverkar på en mängd s.k. compilationer. Som skådespelare kan du både se Stefan på långfilm, reklamfilm, kortfilm, infomercials  och även höra honom som speakerröst för olika reklamfilmer, infomercials, samt inom politiken. Ordet mångsysslare har ofta en negativ klang, men Stefan kan verkligen i rätt bemärkelse kalla sig mångsysslare och hanterar alla dessa uttrycksformer och med perfektion och precision och är dedikerad att gå de där extra 1000 milen för att kunden ska bli nöjd.

Stefan.Lundaahl@WestreamU.se
+46733-626180