Emma Juric

Emma Juric

Frilans, liveproducent, fotograf

Livesänt sedan 2014

Emma har studerat tv-produktion sedan gymnasiet och är utbildad livesändningsspecialist efter att ha gått på Xenters yrkeshögskola. Under praktik och som frilans har hon haft uppdrag på produktioner såsom Hela Sverige Bakar, Bytt är Bytt, Love Island, Paradise Hotel och Big Brother. Emma har jobbat hos oss på WestreamU sedan hennes tid på gymnasiet. .

Emma.Juric@WestreamU.se
+4673-9659302

Henrik Gatarski

Henrik Gatarski

Frilans: senior fotograf

Livesänt sedan 2009

Jag halkade in i videobranschen i mitten av åttiotalet, började på GSP film (STOPP idag) sen till Video Sweden (TV House) för att 1989 börja som inhouseproducent på ITT Flygt. Därefter startade jag det egna produktionsbolaget Videosolutions. Har lärt mig den långa vägen, trial and error. Varit inblandad i hundratals projekt där kreativa idéer och lösningar lett fram till framgång för uppdragsgivarna.

Henrik.Gatarski@WestreamU.se
4670-7966613

Milton Bäckman Gatarski

Milton Bäckman Gatarski

Frilans: fotograf, bildproducent

Livesänt sedan 2011

Milton har en gymnasiexamen inom teknikprogrammet och frilansar i vissa produktioner. Till vardags arbetar han på Webhallen Sverige AB.

Milton.Gatarski@WestreamU.se

Pehr Arte

Pehr Arte

Frilans: liveproducent, fotograf

Livesänt sedan 2014

Pehr Arte är en mycket erfaren filmproducent och regissör. Han har genom åren skapat många dokumentärer, konstnärliga arbeten, reklamfilmer och företagspresentationer. Pehr har arbetar också som skådespelare och statist. När det gäller film och video är han huvudsakligen verksam i det egna produktionsbolaget Seven Frames Production AB.

Pehr.Arte@WestreamU.se
+4670-6996784
Sevenframes.se

Richard Gatarski

Richard Gatarski

Affärsutvecklare, senior projektledare

Livesänt sedan 2009

När det gäller video började Richard  i slutet av 1990-talet med att redigera och i viss mån producera enklare filmer. Senare kom han att aktivt att sprida och utveckla möjligheterna med vad som då kallades “multimedia”, “desk top video productions” och naturligtvis “webb-tv”. När tekniken med mjukvarubaserad liveproduktion tog fart var steget inte långt till att 2009 börja livesända olika event på webben.

Richard är ekonomie doktor och har i snart 30 år forskat och missionerat om informationsteknikens möjligheter och påverkan på samhället.

Richard.Gatarski@WestreamU.se
+4670-8802627

Simon Söderqvist

Simon Söderqvist

Frilans, liveproducent

Livesänt sedan 2021

Simon har varit aktiv som tekniker inom film och AV sedan 2007. Han har ett brinnande intresse för video och grafik och har gått flera utbildningar inom ämnet. På sitt CV har han bland annat serien Starving och filmen Adopt a sailor.

Förutom uppdrag åt Westreamu arbetar Simon bland annat som tekniker på TV4 och som frilansande event- och sändningstekniker..

simonsoderqvist904@gmail.com
+4676-9134305

Stefan Lundaahl

Stefan Lundaahl

Frilans, senior fotograf, liveproducent

Livesänt sedan 2013

Stefan Lundaahl är rutinerad kameraman, filmskapare, stillbildsfotograf, musikproducent samt skådespelare. Bland hans uppdrag som filmskapare hittar vi ett antal musikvideor, infomercials, showcase/trailers/teasers av events och reklamfilmer.

Bland hans uppdrag som stillbildsfotograf hittar vi en mängd porträtt, mode, produktfotografering för kläder, heminredning samt barnvagnar. Som musikproducent har han två fullängdsalbum under artistnamnet Omnimotion samt medverkar på en mängd s.k. compilationer. Som skådespelare kan du både se Stefan på långfilm, reklamfilm, kortfilm, infomercials  och även höra honom som speakerröst för olika reklamfilmer, infomercials, samt inom politiken. Ordet mångsysslare har ofta en negativ klang, men Stefan kan verkligen i rätt bemärkelse kalla sig mångsysslare och hanterar alla dessa uttrycksformer och med perfektion och precision och är dedikerad att gå de där extra 1000 milen för att kunden ska bli nöjd.

Stefan.Lundaahl@WestreamU.se
+46733-626180