Emil Rosengren

Emil Rosengren

Juniorproducent, fotograf

Livesänt sedan 2020

Emil arbetar huvudsakligen som liveproducent och fotograf, men frilansar också som DJ, VJ och producent av promomaterial. Han fick upp intresset för videoproduktion under sin utbildning till scentekniker på Frans Schartaus Handelsinstitut. Där lärde han sig bland annat programmering av live-visuals för framförallt teater- och scenproduktioner.

Emil är också involverad i Stockholms musik & klubbscen. Där går han under artistnamnet Ipomoea, och arrangerar evenemang med streamingprojektet Living Room. Inom det bjuds DJ:s från hela Norden in för att streama sets en gång i månaden. Han har även DJ:at med bl.a Back2Back Records och Basklubben, samt producerar videomaterial åt det nya svenska skivbolaget Bukva Sound.

Emil.Rosengren@WestreamU.se

 

Emilia Larsson

Emilia Larsson

Senior producent, fotograf

Livesänt sedan 2017

Emilia fick upp ögonen för medier några år efter gymnasiet. Det innebar universitetsstudier i Medie-och kommunikationsvetenskap, samt en examen som TV-produktionsspecialist på GTV i Gamleby. Som praktikant och frilans har hon arbetat hos bland andra Baluba, Meter Television, LD Sweden och Alaska Film & TV. Några av de produktioner Emilia medverkat i Let’s Dance, Det stora tårtslaget, och Stockholmspolisen.

Emilia Larsson@WestreamU.se
+4673-8442893

Emma Juric

Emma Juric

Frilans, liveproducent, fotograf

Livesänt sedan 2014

Emma har studerat tv-produktion sedan gymnasiet och är utbildad livesändningsspecialist efter att ha gått på Xenters yrkeshögskola. Under praktik och som frilans har hon haft uppdrag på produktioner såsom Hela Sverige Bakar, Bytt är Bytt, Love Island, Paradise Hotel och Big Brother. Emma har jobbat hos oss på WestreamU sedan hennes tid på gymnasiet. .

Emma.Juric@WestreamU.se
+4673-9659302

Henrik Gatarski

Henrik Gatarski

Frilans: senior fotograf

Livesänt sedan 2009

Jag halkade in i videobranschen i mitten av åttiotalet, började på GSP film (STOPP idag) sen till Video Sweden (TV House) för att 1989 börja som inhouseproducent på ITT Flygt. Därefter startade jag det egna produktionsbolaget Videosolutions. Har lärt mig den långa vägen, trial and error. Varit inblandad i hundratals projekt där kreativa idéer och lösningar lett fram till framgång för uppdragsgivarna.

Henrik.Gatarski@WestreamU.se
4670-7966613

Karl Danielsson

Karl Danielsson

Tjänstledig (ibland inhopp som liveproducent)

Livesänt sedan 2012

Under min tid på WestreamU har jag projektlett och producerat över 200 webbsändningar och mindre reportagefilmer. Jag har ett mycket stort intresse för ishockey. Vid sidan av min roll som producent på WestreamU är jag också med i ledarstaben (videocoach) för Damkronorna.

Utöver min passion för bacon så spelar jag golf, en sport jag hopplöst har försökt att bemästra i snart 20 år.  Lirar även en riklig mängd tv-spel och anser mig vara i Sverige-toppen på NHL12.

Karl.Danielsson@WestreamU.se
+4676-8844733

Milton Bäckman Gatarski

Milton Bäckman Gatarski

Frilans: fotograf, bildproducent

Livesänt sedan 2011

Milton har en gymnasiexamen inom teknikprogrammet och frilansar i vissa produktioner. Till vardags arbetar han på Webhallen Sverige AB.

Milton.Gatarski@WestreamU.se

Pehr Arte

Pehr Arte

Frilans: liveproducent, fotograf

Livesänt sedan 2014

Pehr Arte är en mycket erfaren filmproducent och regissör. Han har genom åren skapat många dokumentärer, konstnärliga arbeten, reklamfilmer och företagspresentationer. Pehr har arbetar också som skådespelare och statist. När det gäller film och video är han huvudsakligen verksam i det egna produktionsbolaget Seven Frames Production AB.

Pehr.Arte@WestreamU.se
+4670-6996784
Sevenframes.se

Richard Gatarski

Richard Gatarski

Affärsutvecklare, senior projektledare

Livesänt sedan 2009

När det gäller video började Richard  i slutet av 1990-talet med att redigera och i viss mån producera enklare filmer. Senare kom han att aktivt att sprida och utveckla möjligheterna med vad som då kallades “multimedia”, “desk top video productions” och naturligtvis “webb-tv”. När tekniken med mjukvarubaserad liveproduktion tog fart var steget inte långt till att 2009 börja livesända olika event på webben.

Richard är ekonomie doktor och har i snart 30 år forskat och missionerat om informationsteknikens möjligheter och påverkan på samhället.

Richard.Gatarski@WestreamU.se
+4670-8802627

Stefan Lundaahl

Stefan Lundaahl

Frilans, senior fotograf, liveproducent

Livesänt sedan 2013

Stefan Lundaahl är rutinerad kameraman, filmskapare, stillbildsfotograf, musikproducent samt skådespelare. Bland hans uppdrag som filmskapare hittar vi ett antal musikvideor, infomercials, showcase/trailers/teasers av events och reklamfilmer.

Bland hans uppdrag som stillbildsfotograf hittar vi en mängd porträtt, mode, produktfotografering för kläder, heminredning samt barnvagnar. Som musikproducent har han två fullängdsalbum under artistnamnet Omnimotion samt medverkar på en mängd s.k. compilationer. Som skådespelare kan du både se Stefan på långfilm, reklamfilm, kortfilm, infomercials  och även höra honom som speakerröst för olika reklamfilmer, infomercials, samt inom politiken. Ordet mångsysslare har ofta en negativ klang, men Stefan kan verkligen i rätt bemärkelse kalla sig mångsysslare och hanterar alla dessa uttrycksformer och med perfektion och precision och är dedikerad att gå de där extra 1000 milen för att kunden ska bli nöjd.

Stefan.Lundaahl@WestreamU.se
+46733-626180