Det går väldigt bra för Westreamu. Så bra så att jag inte hunnit med att leta ny lokal. Block 116. detta underbara gäng som jag sitter hos just nu, flyttar i månadsskiftet till Åsögatan. Men jag kan inte följa med, för det funkar inte rent lokalmässigt (dom har superfina nya lokaler, men inte speciellt gjorda för Westreamus verksamhet om man säger så ;).

Alltså börjar det bli brått. Eller rättare sagt är akut problematiskt. Jag behöver en 16-25 kvadratmeter. Eget, eller hellre i någon hörna tillsammans med andra. Till en början för mig, men innan årssiftet räknar jag med att vi blir minst tre personer. Westream lär växa än mer nästa år, så lokalfrågan lär väl ställas igen…

Så, har du tips, förslag, eller kanske till och med en ledig hörna – ring mig på +4670-8802627 eller mejla richard.gatarski@westreamu.se.

Detta meddelande finns också på www.westreamu.se/kontor och YouTube (cred till @pellet för kreativt stöd och pappersvändning).