Foto från WestreamU:s studio hos AliesNu kan ditt företag/ organisation till en låg kostnad pröva att göra en egen talkshow, webinarserie, kundtv eller liknande!

WestreamU har byggt en livesändningsstudio med trekameralösning, mikrofoner och möjlighet att mixa in presentationer och bilder från laptops, surfplattor och smartphones. Snart kommer vi även kunna erbjuda möjligheten att ha med externa gäster via Skype.

Studion ligger i Allies lokaler, precis bredvid vårt kontor på Skeppsbron (se video med demo av hur det ser ut). Där producerar vi redan nu talkshowen Jävla skitsystem! live. I senaste avsnittet berättar vi om ett fantastiskt erbjudande till alla tittare och lyssnare.

Testa att göra en egen talkshow för 15 000 kronor (+ moms)!

Först till kvarn får:

    • hjälp med att ta fram format och grafik
    • produktion av två livesända avsnitt, om vardera max 60 minuter
    • arkivering av videoinspelningen på valfri plattform

 

Erbjudandet gäller till och med den 30 april. Vi rekommenderar att man avsätter lite tid till att på egen tid öva och generalrepetera, gärna framför en kamera, för att kunna utnyttja studiotiden maximalt.

Vi har ännu inte bestämt priserna för studioproduktioner, men diskuterar gärna kostnaden för ytterligare avsnitt. Liksom naturligtvis vad dom som inte hinner först till erbjudandet skall betala.