Den 18 till 20 april var det Folk & Världsmusikgala i Gävle. WestreamU:s huvuduppdrag var att livesända lördagens två timmar långa prisutdelningsgala i Gävle konserthus. Dessutom filmade vi lite inslag under fredagen och lördagen för att producera en video med galamingel. Det halvtimmeslånga inslaget sände vi direkt före själva prisutdelningen.

Det blev ett par fantastiska dagar! Prisutdelningen sändes också live i SR P2, och i vår sändning mixade vi in det ljudet. Ljudtekniker: Ian Cederholm, Jan Waldenmark, Jan Flodby coh Mikael Andersson; Radiopresentatör: Ulf Gruvberg; Vinnarintervjuer: Leif Eriksson; Producent: Mats Einarsson. Animationerna skapades i förväg av Jan Renell, på Tutman. WestreamU:s crew var Fotografer: Henrik Gatarski, Milton Bäckman Gatarski och Viktor Edman; Grafik, bildmix och produktion: Richard Gatarski.

Under en månad efteråt var det möjligt att se allt på gala.solidtango.com. Den inspelningen är nu borttagen av rättighetsskäl. I stället bjuder vi här på drygt tre minuter med några klipp direkt huggna ur liveinspelningen.