Vi producerar för fullt i ett stimmigt och spännande Almedalen. I går gjorde vi fyra sändningar som alla gick fantastiskt bra!

Först ut var Ratios Kompetens för mänsklig blomstring från Svenskt Näringslivs trädgård. Samtidigt sände vi Can the West recover its competitiveness? åt Svenskt Näringsliv från Wisby Strand och Congress. Nittio minuter senare gick dom på igen med Inbill(d)ning eller utbildning – Hur rustar vi studenter för ett modernt arbetsliv? från samma plats. (Tack till Ola och Emma Feurst som på kort varsel ryckte in som publikfotografer). Sist ut för dagen var Lika Unikas Konsten att förändra värderingar- hur gjorde de framgångsrika? Den senare kommer inom kort att finnas textad och teckenspråkstolkad.

I morse gjorde vi premiäravsnittet av AcadeMedia Live i Almedalen, från den studio vi byggt upp åt dom i Athenaskolan. Nästa sändning från Sveriges största skolföretag blir i morgon klockan 09.00. Ungefär samtidigt går vi igång med Friskolornas Riksförbunds seminarium Framtidens skolor – hur kan de utvecklas och förbättras? från Restaurang Bolaget. Samma dag kl 14.00 sänder vi sedan ett avsnitt av deLibris Live från AcadeMedias studio. Och så där håller det på :)

Mot slutet av veckan har vi fortfarande kapacitet om någon vill ha hjälp med snyggt och snabbt producerad videodokumentation. Se information om våra enkla paket och priser på www.westreamu.se/almedalen. Vi samarbetar naturligtvis med TValmedalen så att alla sändningar samlas snyggt och översiktligt på ett ställe.