prispaket_2015-03-06Det har visat sig att alla våra kunder vill numera ha HD-upplösning på sina liveproduktioner. Därmed är vår ursprungliga paketmodell från 2009 med olika upplösningar inte längre relevant. I stället publicerar vi idag en ny prislista, med generellt sett lägre priser för produktioner HD-kvalitet. Vi lanserar också några nya tjänster, där studioproduktioner är vår nya stjärna.

Under 2014 har vi uppgraderat all vår utrustning med ny mjukvara och kompletterat med en del hårdvaruuppgraderingar. I normalfallet producerar vi helt i HD (720p). För speciella behov kan vi naturligtvis producera i Full HD (1080p), men det kräver mer teknik, bandbredd och diskutrymme.

Vi har lagt till paketet Tiny för enkla enkameraproduktioner. Till exempel kortare pressuttalanden, presentationer eller sändning av en aktuell händelse. Paketen Small, Medium och Large har modifierats så att i stället för upplösning varierar antal bildkällor (kameror, ppt, etc) och grafik förutom produktionstid och personal. Du kan enkelt jämföra tjänsterna i vår paketmatris.

Efter utveckling och provkörning kan vi med stolthet också erbjuda två helt nya tilläggstjänster. För det första jib, dvs en kamerakran för sköna åkningar över publik och scen. Vår andra nya tjänst är IMAG (Image MAGnificaion), dvs scenprojektion av kamerabilder så att publiken får se närbilder.

Sist, och störst, har vi WestudioU. Det är vår splitter nya flerkamerstudio i centrala Stockholm. Perfekt för snabba och kostnadseffektiva webbtv-produktioner. Självklart kan vi sända live även därifrån.

Välkommen att kontakta oss med frågor, eller för att beställa snygga produktioner :)