På söndag startar Almedalsveckan 2012, där Westreamu har fick äran att få livesända minst sju åtta nio evenemang. Funktionshinderrörelsens presskonferens kommer dessutom att textas och teckenspråktolkas live. Lika Unikas seminarium kompletteras efteråt med text och teckenspråk. Dessa, och webbtv-sändningarna för Ratio, Skolmatens vänner, Sectra, Örebro universitet och Incit samt Krisretorik är förberedda för att bli riktigt snygga.

Vi har skapat helt nya grafiska webbtv-profiler för alla aktuella kanaler utom en. Det senare fallet gäller Ratio, för vars räkning vi helt enkelt almedalspassat grafiken vi skapat åt dem förut. Inför samtliga sändningar har vi dessutom publicerat 30 sekunders trailers på respektive Bambuserkanal.

Vi delar med oss in action

Om du är i Visby kommande vecka kan du passa på att besöka de evenemang vi sänder. Förutom att ta del av de intressanta seminarierna, får du chansen att träffa oss när vi gör det vi gör (bäst ;). Vi (Henrik, Milton, Viktor och jag)  svarar gärna på frågor och delar med oss av tips och ttix. Körschemat ser ut som följer, med länkar till respektive arrangörs webbfilm:

[Uppdatering 2012-07-05: Lade till senkomna sändningen för Krisretorik]
[Uppdatering 2012-07-09: Lade till supersnabba sändningen för Ale Kommun och Intel]