TeachMeet Skolforum 2010 är en okonferens enligt upplägget TeachMeet (se tex Wikipediartikeln om den specifika formen). Kort och gott:

ett informellt och helt kostnadsfritt möte för lärare, av lärare. Det är till för de som är intresserade av IKT i klassrummet – ett intensivt och inspirerande möte kollegorna emellan, ett möte som oftast arrangeras i samband med stora konferenser eller mässor inom utbildningsområdet. Fokus är på nätverkande i en trevlig miljö och mängder med konkreta exempel om pedagogisk IT-användning ute i klassrummen idag. Med andra ord: TeachMeet är så långt från en vanlig konferens som man bara kan komma.

Vi som startat Westreamu livesände också förra årets premärupplaga. Sedan dess har vi utvecklat både våra lösningar och den sändningskvalité vi erbjuder. Så vi ser fram emot en riktigt läcker sändning den 1 november, med start klockan 17.30.

Redan från början ställer Skolforum upp som sponsor. Och det finns plats för fler! Vill du stödja utvecklingen av IT i svenska skolor genom att hjälpa framförallt lärare att inspirera varandra? Då erbjuder TeachMeet Skolforum 2010 ett utmärkt tillfälle.

Alla sponsorer kommer naturligtvis nämnas under sändningen, förutom den exponering som sker på plats och i mötets planeringswiki. Men det riktigt stora värdet för sponsorerna tycker vi är kontakten med alla fantastiska lärare som bland annat använder sociala medier i sin pedagogik. Du anmäler dig som deltagare, presentatör eller sponsor på korta.nu/TMwiki, och hashtaggen är #TMskol.

Väl mött såväl på plats som på nätet. Livesändningen kommer ske i Bambuser-kanalen TMskol, redan nu finns den första trailern uppe. Se och sprid!