Ett fint smakprov av vad som hände på ditt event kan du få genom ett videosammandrag. Syftet kan vara alltifrån att ge en överblick till att lyfta fram några av de mest instressanta inslagen. Samtidigt lockas tittarna till fördjupning genom att hänvisa till hela inspelningen on demand.

[Uppdatering i form av ett förtydligande. Vi erbjuder två former av sammandrag. Dels en teaster (kortare smakprov), dels en sammanfattning (längre sammanställning av viktiga inslag). Se vidare beskrivningen av extratjänsten sammandrag].

Idag lanserar vi ytterligare en extratjänst – Sammandrag. Det hela beskrivs naturligtvis genom ett exempel. Aktuellast är teasern för heldagsseminariet “Hur smart kan en stad bli“. Vår uppdragsgivare, Delegationen för hållbara städer, ville i ett par minuters sammandrag få med ett inslag från vart och ett av eventets programpunkter. Samtidigt ville Delegationen lyfta fram seminariets fokus och slutsatser. Resultatet blev en 2,5 minuters video. Vi kompletterade helt enkelt inspelningen från vår livesändning med bakgrundsmusik och en animation som knyter ihop klippen.

Eftersom vi alltid spelar in den video vi sänder är det relativt enkelt att efteråt göra ett efffektigt sammandrag. Vi har tagit fram en metod och struktur som gör att vi på mycket kort tid kan skapa en läcker sammanfattning. Är det riktigt bråttom fixar vi det på mindre än en timme.