Bilsida, med dekalen "Westreamu - Snyggt+Snabbt+Livesänt"Almedalsveckan 2012 är formellt över. För mig återstår det lite efterarbete med att förse våra uppdragsgivare med kompletterande material. Sammanfattningsvis vill jag säga att det blev mer videodokumentaiton än planerat. Men en väldigt lyckad vecka för såväl våra kunder som för oss själva.

Vi åkte över med sju produktioner planerade. När veckan var över hade två tillkommit. Du kan läsa om alla nio på blogginlägget om våra sändningar från Almedalen 2012.

Vårt motto för veckans insatser var:

Videodokumentation – Snabbt + Snyggt + Livesänt

Genom att sätta “Videodokumentation” i främsta rummet, vill vi peka på att för våra uppdragsgivare denna gång var livesändningen i sig inte det primära. Naturligtvis var direktsändningen värdefull, men långt viktigare i Almedalen var att få sina insatser dokumenterade på ett effektivt sätt.

Snabbt innebar för vår del att dels att kunna rigga för livesändning på den korta tid som Almedalsveckans fullspäckade kalendarium erbjuder. Ibland har man bara en dryg halvtimme tillgodo mellan passen. Dels att kunna fånga en oväntad möjlighet och låta en kund gå från beställning till videoinspelning på en kvart. Dessutom i full Elegant livesändning en halvtimme senare! Läs mer om fallet Snabbstart Ale kommun och Intel.

Att det skall vara snyggt är ju för vår del som vanligt. Se bilder nedan från några av produktionerna [kommer snart].